TeleportMe Logo WIE BEN IK




Als jong meisje tekende ik graag. Toen had ik een leven als beeldend kunstenaar niet voor ogen. Ik studeerde Kunstgeschiedenis en werkte daarna jaren in de commerciële dienstensector. In 2004 gooide ik het roer om: ik keerde terug naar mijn liefde voor de kunst en deed toelating voor de Klassieke Academie voor Schilderkunst. Inmiddels werk ik met veel plezier vanuit mijn eigen atelier in De Biotoop in Haren.

Mijn werken zijn realistisch van aard. Maar zoals Aristoteles al zei: “het doel van de kunst is niet het uiterlijk van de dingen weer te geven, maar het innerlijk…dat is de echte werkelijkheid”.
Ik zoek altijd naar een ruimtelijke warme sfeer; belangrijk zijn een mooie lichtinval, een zorgvuldig gekozen compositie en een helder en tevens ingetogen kleurgebruik.
Mijn onderwerpen zijn divers want ik houd van afwisseling. Ik schilder graag portretten van mensen en dieren en word ook blij van landschappen en kleine stillevens. Ik werk zowel in opdracht als autonoom. Afhankelijk van het formaat schilder ik op paneel of op doek, eigenlijk altijd met olieverf.
Ik geniet van wat ik doe en werk graag met mensen die even enthousiast zijn als ik. Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden, neem dan contact op, ik ontmoet je graag!
Stacks Image 26220
© WEBDESIGN AND PHOTOGRAPHY GRAVENDEEL